Sorry! Your browser does not support JavaScript, please enable it if possible.

Anmälan

Anmäl er till årets upplaga av Den stora läsutmaningen! Ni får ett digitalt startkit och under höstterminen får ni veckovisa nyhetsbrev med läsinspiration och pepp! Tävlingsperioden startar 15 september, men det går bra att anmäla klasser fram till 30 september.

Du kan bara göra en anmälan per kontaktperson, men det går bra att skriva flera klassnamn, tex 4A + 4B, i formuläret. När det är dags att rapportera in resultat görs det i ett annat system som tillåter flera inrapporteringar per kontaktperson.

Nyhet: Gratis bok- och läsinspirationspaket till alla deltagarklasser!

Tack vare ett generöst stipendie från Skandias stiftelse Idéer för livet erbjuds 2023 års deltagande ÅK4-klasser i Den stora läsutmaningen ett fint välkomstpaket med en bok och läsinspiration till klassrummet! Läs mer om stipendiet >

Välkomstpaket för alla som anmält före 1 september är utskickade, den 15 september skickas alla som anmält 1-15 september och för de som anmäler sig efter 15 september kommer paketet i oktober.

Fyll i era uppgifter

Viktigt: När du anmält er kommer du att få ett automatiskt välkomstbrev från hej@denstoralasutmaningen.se. Om du inte får det, titta i din skräpkorg och kom ihåg att lägga till oss som betrodd avsändare, annars missar ni viktig tävlingsinformation under hösten.