Sorry! Your browser does not support JavaScript, please enable it if possible.

Årets författare

Under höstterminen bjuder vi på digitala boksnack med några av Sveriges populäraste författare. Här har eleverna möjlighet att skicka in sina egna frågor! Årets medverkande är...

Jenny Jägerfeld

Foto: Hugo Thambert

Jenny Jägerfeld är psykolog och författare som med hisnande humor och bråddjupt allvar berättar historier som inte lämnar någon läsare oberörd. Hon har skrivit flera hyllade och prisbelönta böcker, bl.a. Brorsan är kung!, Comedy Queen (filmaktuell) och trilogin Mitt storslagna liv, Min storslagna död och Min storslagna kärlek (oktober 2022).

Johan Anderblad

Foto: Ulrica Zwenger

Johan Anderblad är känd från SVT:s Johans fordon och Bolibompa där han i över 20 år var programledare, som fd läsambassadör, och som författare bl.a. till böckerna om Bojan. Nu är han aktuell med nya serien om Dusty, äventyr i landsbygdsmiljö med spänningsinslag och motortema.

Johan Rundberg

Foto: Ylva Sundgren

Johan Rundberg är mångfaldigt prisbelönad författare, inte minst för sin uppmärksammade och omåttligt populära deckarserie Månvind & Hoff om barn på samhällets botten i 1800-talets Stockholm: Nattkorpen, Tjuvdrottningen, Dödsängeln och Blodspakten (juni 2022).